Prekmurska godba Bakovci v letošnjem letu praznuje 90 let delovanja. Ob tej priložnosti bo tudi naš vsakoletni koncert v znamenju jubileja. Poleg domačih godbenikov iz Bakovcev bodo na oder stopili naši že znani gostje ter mažoretke, na koncertnem odru pa se nam bo ob tem velikem jubileju pridružil še komik, igralec in glasbenik Klemen Slakonja. Obeta se nam torej obilo glasbenih užitkov!

V petek, 30. novembra, Prekmurska godba Bakovci prireja jubilejni koncert ob 90-letnici delovanja. Dogodek se bo odvijal v športni dvorani Srednje ekonomske šole v Murski Soboti. Z dinamičnim in raznovrstnim programom vas bomo popeljali v svet glasbe in vam pričarali nepozabne trenutke. Popeljali vas bomo od prekmurskih ravnic do Alp, v ameriška zlata dvajseta leta ter v svet popa in vse nazaj do slovenske glasbe. Za dodatno popestritev in zabavo bodo poskrbele mažoretke iz Društva mažoretk Bakovci ter ostali domači gostje, vrhunec koncerta pa bo predstavljal Klemen Slakonja, ki bo z nami zapel že znane melodije, ki pa naj zaenkrat ostanejo skrivnost. Ob koncu koncerta bo za vse obiskovalce pripravljena manjša pogostitev.

Vstopnina znaša 8€. Vstopnice se prodajajo v Turistični agenciji Klas Murska Sobota, v Cvetličarni Tajda Maximus in BTC Murska Sobota, Cvetličarni Tajda Beltinci, Fizioterapiji Meda Rakičan in Trgovini Gaja Bolnica Rakičan.

Lepo vabljeni!

Prekmurska godba Bakovci